Науковий семінар 10.10.2022

Відбувся Науковий семінар до дня спеціаліста-правника

«Проблеми державотворення в Україні – 2022. Антикорупційна діяльність»

 

10 жовтня 2022 року в Львівському інституті ПрАТ «ВНЗ «МАУП» відбувся Науковий семінар до дня спеціаліста-правника «Проблеми державотворення в Україні  2022. Антикорупційна діяльність».

Метою проведення цього науково-педагогічного заходу стало об’єднання зусиль фахівців у галузі права та представників молодої генерації юристів з метою пошуку нових шляхів реформування вітчизняної правової системи.

Доповіді учасників стосувалися проблем та фундаментальних питань вдосконалення законодавства.

В рамках проведення Наукового семінару «Проблеми державотворення в Україні – 2022. Антикорупційна діяльність» було представлено доповіді представників професорсько-викладацького складу Львівського інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП», Навчально-наукового інституту права та психології НУ «Львівська політехніка», Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького, студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право».

Завідувач кафедри права Львівського інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП» к.ю.н., доц. В. Г. Яворська проаналізувала значення правильного правового регулювання воєнних злочинів в законодавстві нашої держави.

Пришляк Г. Я., к.ю.н., доц., доцент кафедри права Львівського інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП» у співавторстві зі студентом другого (магістерського) рівня вищої освіти Задорожнюком П. С. визначила проблемні питання товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю як суб’єктів цивільного законодавства України.

Русаль Л. М., к.ю.н., доц.,  доцент кафедри права Львівського інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП» у співавторстві зі студенткою другого (магістерського) рівня вищої освіти Закоморною А. О. визначила значення публічного управління у сфері вищої освіти.

Питання вдосконалення та практичного значення політологічної науки в своїй доповіді висвітила доцент кафедри права, кандидат наук з державного управління Задорожна М. І.

За результатами роботи Наукового семінару до дня спеціаліста-правника «Проблеми державотворення в Україні – 2022. Антикорупційна діяльність» видано збірник доповідей та статей.